Snitel din piept de pui cu cascaval

de Sim0na in Pui, 5 Apr 2012 | 12927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 150 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie, se sareaza si se pipereaza. Se ia o bucata de piept, peste care se pune o felie de cascaval, iar deasupra iar o bucata de piept. Se da prin faina, ou, faina, ou, pesmet (mana „uscata”, mana „uda”) si se pune la prajit in ulei.

Cartofii se curata si se spala, apoi se cresteaza, punand in fiecare crestatura unt. Morcovii se curata, spala, si se taie rondele. Se pun legumele intr`un vas de yena, se sareaza si pipereaza si se adauga si restul de unt. Se da la cuptor cca 40 min.

Noi am servit snitelele cu cartofii copti si cu gogosari si conopida murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb